Pagini

marți, 14 octombrie 2008

Iti este prietena adevarata?

Cum iti dai seama daca cineva iti este prietena adevarata sau nu? Este singura care iti spune ca nu canti chiar asa de rau cand fredonezi o melodie:)))


Prietena mea cea mai buna are un telefon mobil.Pot sa o sun din 24 de ore din 24?
Norocul tau. ai o prietena mobila:)))



Cum iti dai seama daca iti este o prietena loiala?
E simplu. Te duci in parc si arunci un bat. Si daca ea fuge sa ti-l aduca cu siguranta este prietena loiala. Ham-ham.


Prietena mea cea mai buna imi spune ca am format numarul gresit ori de cate ori o sun. Oare este inca cea mai buna prietena a mea?
Hm...depinde. Poate chiar ai format un numar gresit. Sau, poate ca de atata invatat nu mai stie cine este. Dar daca vrei sa scapi de indoiala, asteapta sa te sune ea inapoi.

Din cartea "WITCH - 100 de trucuri pentru a avea o multime de prieteni"

4 comentarii:

  1. prietena mea cea mai buna nici o data nu mia spus lucruri rele si nu ma pus sa fac nimi sau sa ma roage sa fac ceva ce nu am vrut cum fac alte fete!eu cred ca ea imi este o prietena adevarata! Si o cheama Beatrice!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu te pune sa faci ce ea nu ar face inseamna ca este o prietena buna.

    sa sti asta!! :):):):):):):):):):):)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am 2 prietene foarte bune sau mai bn zis am avut. Inainte nu erau asa ci imparteam orice chiar si mankrea.Stau in bank q una din ele.K de cand am o relatie serioasa ele imi spun k o sa le pierd din cauza acestui baiat care mi.a fost si imi este alaturi mereu.Insa pe ele nu le intereseaza viata mea,imi spun k snt falsa,prefaqta. Mai demult una din ele ma jignit destul de urat in fata clasei.Iar eu am lasat.o in pace q toate k vorbele ei m.au durut f tare. Ea m.a folosit my mult pe post de ajutor deoarece qm snt buna la toate materrile am ajutat.o mereu iar cand n.am my putut mi.a aruncat vorbe urate in fata.In rest ma suna f rar iar cand ii povestesc cva ea se duce frumos si ii spune cuiva ce am vbt dar nu in niciun caz nu spune exact ce am vbt iar acel cnva spune mai departe.Din cauza ei era sa ma despart de iubitul meu.Si sincer nu stiu dak sa.i spun in fata k stiu totul sau sa o las balta si sa n.o my bag in seama?Tu ce ma sfatuiesti sa fac? astept raspuns...

    RăspundețiȘtergere