Pagini

marți, 7 octombrie 2008

Prietenele mele

Prietenele mele sunt: Alexandra mica (ii spun asa pentru ca mai am o prietena Alexandra), Carla, Andreea. Alexandra mica este prietena mea din clasa intai. Carla este prietena cu mine de acum 3 ani. Andreea este verisoara mea de care imi este foarte drag. Alexandra mica mai este si colega mea de banca . In clasa mai am inca doua prietene pe care le cunosc de la gradinita pe care le cheama Alexandra si pe cealalta o cheama Ionela. Cu ele doua ma inteleg binisor.

Si pentru ca prietenele trebuie sa-si spuna si bune si rele m-am gandit sa scriu si ce-mi displace la ele. Daca vreodata ajung sa citeasca aici sper sa nu se supere ca eu ori cun nu am intenti rele si ele stiu parerea mea. La Carla imi place la ea ca avem multe gusturi commune si ascultam aceeasi muzica, dar uneori imi intoarce spatele. La Alexandra mica imi place la ea ca e intelegatoare, dar uneori exagereaza si trece la violenta, alte ori minte prea mult, dar tot prietena mea este.

Acestea sunt prietenele mele si sentimentele mele despre ele.

4 comentarii:

  1. carla nu prea iti este prietena daca iti intoarce spatele.

    cred ca am sa-mi fac si eu un blog. mi-ai dat idei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Doina. Poate ca ea imi intoarce spatele dar tot prietena mea este.
    Daca-ti faci si tu blog sa-mi dai si mie linkul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. draga doina tin sa iti spun ca chiar daca ii intorc cateodata spatele cu ea si cu parinti ei ma inteleg de minune....by karla;):*

    RăspundețiȘtergere
  4. karla multumesc ca ai scris si aici si ca ai scris asa de frumos despre mine.:))))))::::::))))))

    RăspundețiȘtergere